Asuntohinnat sekä arviot kryptovaluutoin alkoivat


Kotiselain avaa ensimmäisenä kaikki myyntihinnat suosituimmilla kryptovaluutoilla esiin suoraan Tallinnaan. Maailmalla näitä ovat mm Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XPR) ja Litecoin (LTC). Tämä parannus auttaa kryptoja omaavien ostajien suoraan katsoa mihin omat pääomat riittävät kiinteistökaupoissa päivittäin juuri sen hetken hinnoilla.

Kansainvälisiä trendejä seuraten

Bitcoin:n ja muiden kryptojen sulautuessa yhä selvemmin osaksi virallisia maksujärjestelmiä on tärkeää, että myös kiinteistöpalvelujen ekosysteemi seuraa mukana tässä kehityksessä.

Tämän vuoksi kotiselain päätti tehdä oman ponnistuksensa luoda käyttäjälle sen reaaliaikainen ympäristö ymmärtää hinnat myös kryptovaluutoissa.

Satojen miljardien kryptopääoma peliin

Päivän kursseilla laskien nyt mukaan valitun neljän kryptovaluutan (Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Ripple) koko markkinapääoma on yli 158 miljardia euroa tänään. Osa tästä potentiaalista voi nyt siis harkita suoraan paljon helpommin myös paikallista asuntomarkkinaa seuraavana paljon vakaampana sijoitusvaihtoehtona näiden omistajien varallisuudelleen.

Bitcoin hallitsee kryptovaluuttojen pääomia hyvin selvästi lähes 120 000 M€ koko markkina-arvollaan

Kryptovaluuttojen riski & mahdollisuus on juurikin niiden suuri arvon heilahtelu samalla kun etuna onkin usein hyvin nopea & helppo varojen siirto lompakosta toiseen.

Analyysia ja arvonmääritystä kryptoilla

Kiinteistöpalvelujen yhä enemmän digitalisoituessa useimmiten ne toimivat vain oman maantieteellisen blokkinsa keskuspankin Fiat-valuutalla.

Kun avaat kotiselaimen juuri omalla kryptovaluutallasi, niin voit helposti edetä markkinatrendien seurannasta aina yksittäisen kodin arvonmääritykseen asti käyttäen tätä samaa valuuttaa automaattisesti koko istunnon ajan. Istunnon alussa luetut valuuttakurssit mahdollistavat yhtenäisen hinnoittelun näkymän koko toiminnan keston ajaksi.

Maiden ja maanosien muurit ovat vauhdilla murtumassa #fintech kehityksen myötä monille perinteisille rahoituspalveluille ja näin näet tässä myös tapahtuvan kiinteistökaupan maksimaalisille mahdollisuuksille.

Kiinalaisia & jenkkejä unohtamatta

Loppujen lopuksi, meistä suurin osa tulee olemaan vielä seuraavan vuosikymmenen ajan sidottuna enimmäkseen keskuspankkien Fiat-valuuttoihin eli EU:ssa siis euroon nykymenon myötä.

Tämän rajoituksen tiedostaen päätimme myös ottaa mukaan tärkeimmät euron kauppakumppanien valuutat ts näidenkin maiden sijoittaja voi valita & selata hintoja myös omissa dollareissa, punnissa sekä vaikkapa Kiinan juan renminbi :ssa halutessaan. Näiden kurssit ovat myös palvelussa valuuttamarkkinoiden tilanteen mukaisesti aina ajan tasalla.

Markkinatiedot tarjoaa

Kotiselain muuntaa myyjälle ja ostajalle automaattisesti Tallinnan kotien myyntihinnat suosituimpiin kryptovaluuttoihin päivän kurssin mukaan sekä tärkeimpiin maailman suuriin valuuttoihin. Suuri osa koko palvelun tärkeimmistä osista toimii aivan ilmaiseksi ja tarjoaa valuutan vaihdon sen aloitussivulta lähtien.

Avaus keskustan kodeille BTC-hinnoin esiin: kurssi + m2-arvo alueelta oikealla