Vanhojen kolmioiden hintakilpailu tiivistyy keskustaa kohti kriisin aikana


Samantasoisten kolmioiden kiristyvä kilpailu näkyy Tallinnassa halvemmilla alueilla ja niiden naapurustoissa. Tässä katsauksessa esitämme kolme Lasnamäen markkinatilaisuutta kannattavien kotien piiristä tavalla, jota sijoittaja & ostaja voi suoraan hyödyntää objektiivisessa vertailussa. Voit avata myös koko myynti-ilmoitukset suoraan tarjousarvioiden ohesta nopeasti & helposti sekä löydät kivan & maagisen automaattisen vertailun (.) alueen parhaimmasta myynnin kilpailusta juuri nykyään.

Asetelma lyhyesti myynneistä

Nämä samankaltaiset kolmiot ovat ns ”kytkeytyneet” toisiinsa markkinoilla lähimmin siten, että ensimmäinen (Pae 44) on myös listattu markkinoille nuorimpana joitain viikkoja (-35 pv) sitten. Hinta on lähtökohtaisesti asetettu jo heti kilpailemaan 2. löytyvää kolmiota vastaan. Myös kakkossijan omaava koti (Tuulemäe 6) on samalla lailla kytkeytynyt 3. sijan kotiin (Peterburi tee 9) ollen nuorempi markkinoilla (-77 pv). Joskin nyt molemmat ovat tarkistaneet hintojeen alemmas aika synkronisesti toisiaan vastaan melko samaan tahtiin myynnin kestäessä.

Kun kakkosen ja kolmosen automaattisesti luotua kilpailijatilannetta lukee alta niin näkyy miten molempien suurin kilpailija ominaisuuksineen on sama ykkösenä oleva koti (Pae). Ts markkinanäkymä & -analyysi varmentaa tässä myyjän onnistuneen asettamaan myyntitarjouksen hyvin houkuttelevalle tasolle heti jo alkujaan tässä koko- & hintaryhmässä asuntoja.

Loppujen lopuksi, tästä vertailusta näkee hyvin miten objektiivinen & automatisoitu vertailu tuottaa arvion suurimman edun (> +30 000 €) kodille hieman kauempana keskustaa kerrostalossa kuin kakkosena (> +20 000 €) olevalle kodille paljon pienemmässä talossa. Loogisesti usein myyjät & välittäjät yrittävät kalastaa suuremman arvon aina lähempää ydinkeskustaa paremmasta sijainnista – tehokkaasti hinnoitellessaan.

Ostajan & sijoittajan tehtäväksi aina jää arvioida miten paljon premium-lisää haluaa maksaa kodille keskustan kalliimmasta sijainnista tehokkailla markkinoilla.

Lämmin ja vaalea   _ H.
vanhasta kerrostalosta (_ m2)
Ostajan etua:

+_ € / +_%

Markkina-arvostukset ovat negatiiviset: _% missä eniten arvostusta laskee koko 74,5 m2 (n _%) tänään sen kilpailun omassa ympäristössä. Lisäarvoa syntyy sijainnista (_ €) nykymarkkinoilla. Tämän takia pyyntö on ostajan eduksi tarjolla reilusti. Myyntihinta on n _ tuhatta euroa alle aluehintasuosituksen (_ €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: _ €. Ilmoitus on nuori (_ pv auki) ollen ali sen normaalin myyntiajan (_ pv). Koti ansaitsee nyt viisi barometria johtuen kodin laadusta  & hinnasta.

Yleisarvosana: 5/5

BarometriBarometriBarometriBarometriBarometri

.
NYT
_
Markkinoilla
_ päivää
Alkuhinta
_

Valmis iso koti nopeasti laajenevan uudistuotannon läheltä

_
Pae 44, Pae, Lasnamae

Markkinatiedot tarjoaa

Tarkka & automaattinen kilpailija-analyysi auttaa sinua selvittämään hyvin nopeasti kotiselaimelta miten kukin kiinnosta myyntitarjous sijoittuu markkinoilla nykyään. Tämä auttaa karsimaan ostajana turhia ja aikaa vieviä vertailuja pois kun mielessä on jo valmiiksi juuri tietynlainen ja näköinen koti vertailemalla vain näitä keskenään alueellisesti.

Tilaajana avaat käyttöön kaikki kilpailijat tarkkoine arvioineen euroissa niiden tilanteesta ja löydät ne osana kotiselaimen interaktiivista karttapalvelua.